עוף ים תיכוני עם השף יוחנן למביאסי

יוסי ברויער Comments Off on עוף ים תיכוני עם השף יוחנן למביאסי
10:18
28.04.24
אבי יעקב No Comments on מי יככבו בקרוב במדורי ה'מאורסים'? בעוד שעות תוכלו לדעת

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

המצרכים:  (ל-4 מנות)

 

  • כף שמן זית
  • עוף שלם (מחולק לארבע חתיכות)
  • מלח ופלפל
  • 4 שיני שום חתוכים לפרוסות
  • בצל אחד חתוך לפרוסות
  • חצי כפית אורגנו
  • קופסת שימורים של עגבניות
  • כף וחצי של שמיר קצוץ

 

אופן ההכנה:

 

  • מכניסים לסיר את השמן זית על אש גבוהה
  • להכניס לסיר את העוף עם המלח והפלפל
  • לצרוב את העוף על השמן כמה דקות בכל צד
  • להוסיף את שאר התבלינים ולבשל ארבע דקות על אש קטנה
  • להוסיף את העגבניות, להרתיח ולבשל 45 דק' עד שעה בסיר מכוסה
  • ניתן להכניס את הסיר לתנור על 160 מעלות במקום הבישול

 

להגיש עם קוסקוס

בתאבון

 

האזינו לשף יוחנן בשידור חוזר מתוך התכנית עניין משפחתי עם יואב דילאון



0 תגובות